hepimiz pkk liyiz 

kapat
  1. pkk sadece bölücü örgüt değil. pkk bir terör örgütü. adam gibi siyasi arenada varlık gösterseler; insan gibi konuşmasını bilseler; minik beyinli olduğunu iddia ettiğiniz insanlarla karşılaştırabilirsiniz.

ne gün ki kürdün birini zevk olsun diye boğazını keser, öldürür bir türk; sırf zevk olsun diye tahrik edilmeden...

işte o zaman
    o zaman hepimiz pkk lı oluruz.
    (serenitytheone, 04.09.2007 18:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bin yapi » besiktas cola turka » pkk asiret uyusturucu ucgeni ve daglica baskini » circus » ajlan » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » sen miydin » gida krizi turkiye icin firsattir » ters turnike » msn e koymak icin ozel olarak resim cekmek » gulerken agiz kapamak » kadinlariniz sizin tarlanizdir » akp hukumeti » teenage » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » jonny b » alem got olmus gotlerde mudur » roj » beni birakma » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » polgara » cesme » ask eskitir beni » ne me quitte pas » number six » en yakin arkadasinin arkandan konusmasi » kuntayi kinteleyen adam » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » yanlis cikarilan gunahlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa