hepimiz pisecegiz oyle degil mi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oyle degil mi x
  2. oyle bir insan degil
  3. oyle boyle degil
  4. kazin ayagi oyle degil
  5. ata oyle degil boyle binilir
  6. gol oyle degil boyle atilir
  7. ben degil evrim teorisi oyle diyor
  8. harita oyle degil boyle cizilir
  9. kazin ayagi oyle degil bayim
  10. tanim dedigin oyle degil boyle olur

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hollanda konsoloslugu » hic erkekle cikmamis kiz » samo » erkekleri anlamanin yollari » hop dedik ayhan » guillermo vargas habacuc » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » woo hoo » igrenc basliklar » igde kokulum » odtu bilgisayar muhendisligi » cocukken yapilan salakliklar » i love you » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » picador » firat » kutsal degerlere hakaret etmeyi marifet sanmak » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » haydi gel bizimle ol » 1854 » google » mert nobre » redacted » 1897 » burn it blue » zorda kalinca beraber olan kadin modeli » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » amasi mamasi yok a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa