hepimiz hayvaniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hepimiz birer hayvaniz
  2. hepimiz ermeni olduk ama hepimiz turk olamadik
  3. hepimiz ogun samast hepimiz yasin hayal iz
  4. hepimiz hrant iz hepimiz ermeni yiz sloganina sorusturma
  5. hepimiz sarisiniz hepimiz super zekayiz mitingi
  6. hepimiz adana liyig hepimiz allah in adamiyig
  7. hepimiz polat iz hepimiz kurtlar vadisi yiz
  8. hepimiz ermeni yiz hepimiz isitme engelliyiz
  9. hepimiz trabzonluyuz hepimiz mustafa kemal iz
  10. hepimiz sawyer iz hepimiz josh holloway iz

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ella » soul calibur 4 » corapla sevismek » necip fazil kisakurek » ne gelirse ya hacidan ya da hocadan gelirmis » sevgilisi olmayip ben amelie yim diyen cirkin kiz » uc aynali kirk oda » fakir sozluk yazarlari » chuck » biko » birikim » tokatci » atkafasi » 2009 turkiye gp » onur recep kivrak » bir sut denemesi » kocum ali kemal » entry ve nick uyumu » milletvekili adaylarina tavsiyeler » artun erturk » bestami yazgan » metin turkcan » white horse » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » sehitler olmez vatan bolunmez » eski sevgili » guzellik yarismalarinda aranan evlenmeme kosulu » hz isa » yunus bey sizinle gorusmek istemiyor a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa