hepimiz birer hayvaniz 

kapat
  1. bir hayvanın bir hayvana
    yada
    bir dallamanın bir dallamaya söylediği birlik, beraberlik aynılık ve kardeşlik içerir söz öbeği...

- bu gün kızkardeşimi saçlarından tutup 360*4 kere çevirdim...
    - ah kardeşim ne güzel gurur duymalısın kendinle ben de yapıyorum arada stress atmak için... ne demişler hepimiz birer hayvaniz
    (bkz: hayvansın hayvanım hayvan)
    #377298 (sıçtırtma lamasına, 26.06.2006 23:42)
  2. +Osman abi bilio musun aslında hepimiz birer hayvanız?
    -Heaa??
    #377303 (vakatanka, 26.06.2006 23:44)
  3. vücut geliştirme salonlarında anlamlı gelir.

+ hepimiz birer hayvanız erol abi
    - sen arka omuzu biraz daha geliştirsen tam hayvan olacaksın
    + sağol abim benim.

farklı versiyonları da yaşanmıştır:

+ umut abi hayvan gibisin
    - teşekkür idirim canım

evet.. iltifat gibi algılanır. amaç büyümek büyümek ve biraz daha büyümektir.
    #377309 (roy mustang, 26.06.2006 23:48 ~ 23:53)
  4. "insan politik hayvandır"-aristotales (zoo-politik)
    #377313 (suzergecer, 26.06.2006 23:49)
  5. ...düşünen,gülen,her haltı yaptıktan sonra hayvanlıktan dem vurabilen hayvanlarız diye devam ettirilebilecek söz.
    #675872 (Rainmaker, 29.09.2006 00:37)
  6. (bkz: evrim teorisi)
    #675905 (canzone arrabbiata, 29.09.2006 00:46)

© 2008 - uludağ sözlük

hepimiz birer hayvaniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hepimiz birer hayvaniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hepimiz birer hayvaniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» meet me in kafkasin onu » sagcilari taniyinca solcu olmak » kate mosse » unutma » sulfur kokusu » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » 3rd rock from the sun » zeka kupu » that was just your life » takdir » yaran olaylar » disko krali » benighted » afazi » cimbom sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye son soz » efkar » vakif prezervatifi » sevgiliden ayrildiktan sonra evde oturan mal erkek » beat » emekli travesti » rap vitamin » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » help » anket sozlugun velinimetidir » dun gece avatarini optum de yattim » jenna jameson » jorg haider » egzorsizm » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi