hep sonradan 

kapat
  1. ''ne sen leylasın ne de ben mecnun
    ne sen yorgun ne de ben yorgun
    kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu''...

sözleriyle başlayan, bir ahmet kaya şarkısı. kalp agrılarına ve gözyaşlarına neden oldugu görülmüştür.pismanlik hissiyatındayken yazıldıgı sanılmaktadır.
    #64089 (mintiminti, 13.02.2006 02:43)
  2. ahmet kaya dan başka kimsenin söylememesi gereken*, akıllara zarar biçimde yorumladığı enfes şarkı.
    #204136 (kemalettin şentürk, 28.04.2006 00:58)
  3. sabah kalktığında çivi çiviyi söker birasını actığında dinlediğin şarkı.
    #856250 (dumanalti, 14.11.2006 02:19)
  4. kasvetli pazar ilkakşamlarında aklıma gelen ilk şarkılardandır. tarif edilemeyen bir pazar içsıkıntısıyla cebelleşirken bir de pişmanlıklar gelip çekiştirirse oramdan buramdan; bir kahve yaparım kendime bir de sigara yakarım bu şarkıya yakışabilmek için.
    #1049493 (nickless cage, 24.12.2006 17:38)
  5. "ne sen leylasın ne de ben mecnun
    ne sen yorgun ne de ben yorgun,"...

basındaki muzik ve ardından gelen bu sozler sizi sizden alır, anılarınızın oldugu eskicinin yerine goturur, en huzunsuz zamanınınızı huzunlu bir hale getirebilir, anıları bir kez daha yasatıp sacınızı oksayan birinin oksamasının verdigi mayhoslukla dinlersiniz bu parcayı.
    #1965346 (walox, 19.07.2007 10:04)
  6. sözleri ali cinar'a müziği ahmet kaya'ya ait etkileyici bir şarkı.
    #3219904 (akustikcinayet, 01.04.2008 23:21)
  7. (bkz: hem şişmanım hem pişman)
    #3221553 (yosun, 02.04.2008 14:10)
  8. --spoiler--
    Ne sen Leyla'sın ne de ben Mecnun,
    Ne sen yorgun ne de ben yorgun,
    Kederli bir akşam içmişiz sarhoşuz hepsi bu.

Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan, sonradan.
    Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan.
    Hep sonradan gelir aklıma hep sonradan, sonradan.
    Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan.

Ne sen bulutsun ne de ben yağmur,
    Ne sen mağrur ne de ben mağrur,
    Hüzünlü bir akşam susmuşuz durgunuz hepsi bu.

Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan, sonradan.
    Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan .
    Hep sonradan gelir aklıma, hep sonradan, sonradan.
    Hep sonradan gelir aklım başıma, hep sonradan.
    --spoiler--

bundan sonra önceden gelmesi gerektiğini kafanıza vura vura öğretir.
    #3593847 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 28.06.2008 22:30)

© 2008 - uludağ sözlük

hep sonradan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep sonradan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep sonradan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erkegin cukunu kaldiran sey ahlaksizdir inanci » hakan albayrak » eskisehir » isinmak icin vodka icmek » zall » saskin demokrat » annene babana aciyorum evladim » tunceli de mini etek giymek » anahtari evde unutmak » sozluk reklam alinca yazmaya baslamak » el kurutma makinesi » mardin » fifa 09 » john mayer » zombie inc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » liege » for godnesses sake » kredi karti » zor zor zor » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » izmir » birak daginik kalsin » anne » dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » evlenmek » arsmahal » elazig » mutlulugun tek yolu yoktur » artvin kemalpasa festivali » matrixxx