hep senin icin 

kapat
  1. arif susamşarkısı.
    Dılımde bedduga, gonlumde acı
    Benım su halımden daha beter ol
    Nasılda bıraktın yıktın dunyamı
    Goncası acmayan gulden beter ol

Senı sevdım dıye delı dedıler
    Aldırmadım senı sevdıgım ıcın
    Bırakırda bırgun gıder dedıler
    Kırdım dostlarımı hep senın ıcın

Gunduzun gecelerıne karıssın
    Dılerım kısmetın kapalı kalsın
    Bende bu acılar tukenmedıkce
    Senıde bıtmeyen acılar sarsın
    #922040 (darkness nights, 28.11.2006 18:06)
  2. arif susam'ın en içilesi şarkılarından biridir *. arif baba'nın yorumu da enfestir.
    #925681 (montajelemani, 29.11.2006 14:04)
  3. (bkz: uludagsozluk arif susam zirvesi)
    #925686 (alpiloji, 29.11.2006 14:05)
  4. selahattin ozdemirşarkısı.
    Kalmasa içimde ümit sevgilier
    Gülsede halime hep bütün eller
    Bir gün bir köşede ölürsem eğer
    inanki sevgilim hep senin için

Hergün içip içip ben kahr oluyorsam
    Uğruna her zaman ben yanıyorsam
    Ağlaya ağlaya dolaşıyorsam
    inan ki sevgilim hep senin için

Çekilmez dertlerle tükense sabrım
    Yağmur seli olsa gençlik çağlarım
    Dönülmeyen yollara girse yollarım
    inanki sevgilim hep senin için
    #947722 (darkness nights, 04.12.2006 13:09)

© 2008 - uludağ sözlük

hep senin icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep senin icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep senin icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aklimdan gecenler » gunesin batidan dogmasi » imlec » kate winslet » dombey » yaklasmakta olan ekonomik kriz » mevlut erdinc » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » yol su elektrik » bekaret onemsizdir diyen kiz » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » roman pavlyuchenko » morgan de sanctis » yakup sevindik » pusulam yok » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » senden cocugum olsun istiyorum » ikinci adam » zirvato » yazanin yanlislikla bastigi harfi klavyeden aramak » metalcilerin mekkesi wacken » vicdani ret talebinin askerlikten sogutma olmamasi » mehmet simsek » edip sharabi » aral ithalat » legal teror orgutleri » en erken bosalma rekoru » olmaz boyle sey » karpit » fransizlarin sozlukte yazar olmasi » ruhuna fatiha