hep seni aradim 

1. paul mcguiganın yönettiği ve josh hartnett, rose byrne, matthew lillard ile diane krugerın oynadığı hep seni aradim, karmaşık ve sürprizlerle dolu senaryosuyla birçok yeteneği cezbeden ve oldukça beğenilen bir Fransız filmi `L'Appartement'nin yeni versiyonu...

--spoiler--
    Matthew bir gün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkânının vitrinine bakan bir kız görür. Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur. Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.
    --spoiler--

http://www.sinema.com/film/7084/hep-seni-aradim
    #3404340 (ebeda, 16.05.2008 14:17 ~ 21:50)
  2. bir aşk filminden ziyade uzun bir kabusa benziyor film. matt ile lisa'nın birbirlerine bir türlü kavuşamamaları bir süre sonra insanı o kadar sıkıyor ki salonda homurdanmalar, ekrana cep telefonu fırlatmaya yeltenmeler başlayabiliyor.

çok da iyi bir film değil açıkçası.
    #3441405 (usuyitik, 24.05.2008 18:42)
  3. (bkz: wicker park)
    #3550833 (m ilginc olsun istedim, 17.06.2008 18:49)
  4. kanal 1'in süper eğlence programı... faik ve safiye sinirleri zorluyorlar yine...
    #3584536 (demolay, 26.06.2008 12:35)
  5. Kanal 1'de yayınlanan, safiye soyman ve faik ozturk çiftinin akıllara ziyan programı. Programa, genellikle yaşı kemale ermiş ve evlenmek isteyen adaylar katılıyor. Programa katılanların boyları ölçülüyor, çöpçatanlık yapılmaya çalışılıyor. Bol kahkaha içerdiği iddia edilen programda gülmek için Faik Bey'in ceketine bakmanız yeterli. Her programda birbirinden ilginç renk ve desenlerde ceket giyen Faik Bey, bu ceketleri mümkün mertebe 2 beden büyük seçiyor.
    #3763372 (kronik zugurt, 03.08.2008 11:22)

© 2008 - uludağ sözlük

hep seni aradim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep seni aradim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep seni aradim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» depresyon » power fm » isil alben » entrylerin silinme ve canlandirilma hizi » avenge » esbap » islak imza » mta88 » sahibinden kelepir ulke » kronik kuzu » hamileyim sozune erkeklerin tepkileri » 1980 lerde israil icin bir strateji » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » erol iyibozkurt » sigarayi birakmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » diskalkuli » ilker yasin » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » engin ceber » baskici bir ailede yetismek » cognitive » ahmet karayay » ali surmeli » otobuste midenin bulanmasi » ataksi » cerea flexibilitas » sosyal demokrasiyi sol sanmak » sagopa dan baskasini tanimam abi » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » hicbise