hep oyle derler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kime derler sana derler
  2. uc gun pezevenk derler sonra bey derler
  3. oyle yok oyle kopmahlih oynama
  4. derler ki
  5. sana derler
  6. derler fikrasi
  7. ne derler bilirsin
  8. kendine iyi bak derler
  9. fikir ona derler ki bir yol acsin
  10. aksu derler adina

© 2008 - uludağ sözlük

hep oyle derler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep oyle derler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep oyle derler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» single sign on » mbaran » gozlerin dogal olarak popoya kaymasi » grand theft auto iv » the richest man in bayburt » insanin buyudugunu anladigi an » mandalina dilimleri arasindaki beyaz lifler » ozgur edebiyat » yunan insan tipi » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci » benim annem bir melek » olmeden once okunmasi gereken 1001 kitap » gormeden asik olmak » wrath of the lich king » buyuk iskender » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ece temelkuran » egitim » susmaya calismak » calismak » cocaine cowboy » mentol » radyo sol » kendim ettim kendim buldum » ders anlatirken aniden sinirlenen hoca » haldun taner oyku odulu » little big planet » werchter » eski sevgilinin fotografina bakmak » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu » gecenin bir yarisi gecen dugun konvoyu