hep eksiktir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her insan biraz eksiktir
  2. camimizin avizeleri mavizeleri eksiktir
  3. acidan gecmeyen sarkilar biraz eksiktir

© 2008 - uludağ sözlük

hep eksiktir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep eksiktir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep eksiktir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serbest radikal » genelkurmay aktutun u biliyordu iddiasi » sinegi yere hizlica firlatarak oldurmek » yuce turk devletine kurdu olamayan bir kurdun ozru » hikaye anlatan sarkilar » uludag sozluk bursa hali saha zirvesi 12 » igrenc espriler » i want to play a game » orhan veli kanik » cocaine cowboy » imla kurallarini bilmeyen yazar » takva » ukte verme istegi » passiflora » pasta polish » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teutates » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » migfer » tatnim » bagerbof » haber alma ozgurlugu » senisevmiyorumaskim » murat karayalcin in melih gokcek e ayar vermesi » baskanim beni al » prezervatif » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » otoyollarda 135 duble yollarda 120 » kedi kuyrugu » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » rahatsozluk