hep diyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne diyorum lan ben
  2. oha diyorum
  3. sen diyorum sen demiyorum
  4. kime diyorum
  5. size alo diyorum
  6. ben ne diyorum sen ne yapiyorsun
  7. omrum diyorum
  8. ben ne diyorum sen ne diyosun
  9. ben ask diyorum sen seks
  10. hey sana diyorum

© 2008 - uludağ sözlük

hep diyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep diyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep diyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kvk » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » fethullah gulen cemaati » firat haber ajansi » shy » saclarini sampuanla yikayan gorgusuz insan » dr pepper » sevgilinin inatci olmasi » oyle kalakalmak » fenerbahce » sozlukteki mal kizlar » 5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci » gammazim ben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » erdal sarizeybek » hayal kirikligi » gece gunduz karismaz » sevgilisini ilk bulusmada open erkek » amele spor » harp uzerine » anadolu islami » anket basliga mal gibi cevap girmek » agizda yara varken biskrem yemek » eski sevgilinin esinden ayar yemek » calisinca oluyor » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » harley davidson botlar » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum