hep bu ani beklemistim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hep bu gunu beklemistim

© 2008 - uludağ sözlük

hep bu ani beklemistim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep bu ani beklemistim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep bu ani beklemistim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sperm deyince gulen universite ogrencisi » woke up this morning » kiz cocugu » karakol » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » turk irki » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » turk muhendis ve mimar odalari birligi » yuruyus » kurdish rebels » filmkolix » 16 nci yuzyil » formul » deniz demiroz » turuncu kusak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » komur olmak » ilya » mute » groundhog day » mudahil » kume calismasi » azrail e soylenecek sozler » otherside87 » masumiyet muzesi » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » joneca » denizcilik isletmeleri yoneticisi » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » nazim hikmet memleket