hep beraberdik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. he
  2. he ain t heavy he s my brother
  3. he by mango
  4. he de gec
  5. he de gec ya
  6. he dedin yarragi yedin
  7. he degil efendim
  8. he devrede devrede isine bak
  9. he deyip de gecememek
  10. he evet deyip gecmek

© 2008 - uludağ sözlük

hep beraberdik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep beraberdik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep beraberdik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kor savasci » friends » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » kufretmek » ben kendim ve yine ben » paris » bock » reklam yasagi » bir sigara birakma yontemi olarak sms » besiktasliyim sigara iciyorum » enes » prix l arc de triomphe » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » ilk once kim istifa edecek » imam hatip liseleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » google guvenli arama » ask » eloise » voznesensky » kurt » karnimac » piiminaki » i dont wanna know » 102 yasinda takvim icin ciplak poz veren kadin » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » kadinlari cekici yapan detaylar » na bu kadar » olu sessizligi » eleventh hour » can gidiyor