hep ben niye geliyom lan biraz da siz bursaya gelin 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (1 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

hep ben niye geliyom lan biraz da siz bursaya gelin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep ben niye geliyom lan biraz da siz bursaya gelin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep ben niye geliyom lan biraz da siz bursaya gelin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arnavutkoy » yaz demedim » harlequin forest » eksi sozluk » pentagon » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ingilterece » tom bombadil » cuntry boys and city girls » abdurrahim karakoc » chinese democracy » knockin on heaven s door » besiktas » kedikemal » trt nin irib le girdigi is birligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaratici fenerbahce taraftari » bon iver tarzi baslik acma rehberi » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » beholderr » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » yuz 1981 » zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » ybsg denilesi kizlar » havlusuz remzi » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » fernando albino de sousa chalana » uzay » liege » trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler