hep aduket ile karsilik verirdi pezevenk 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. soruya soruyla karsilik karsilik veren got
  2. chp li vekillerin 3 te 1 i bana oy verirdi
  3. ataturk yasasaydi rte chp ye oy verirdi
  4. ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi
  5. ataturk yasasaydi bu entry ye oy verirdi
  6. jedilar yasasaydi palpatine e oy verirdi
  7. koylu yer verseydi once turkcell e verirdi
  8. hz muhammed yasasa devrime oy verirdi
  9. piri reis yasasaydi akp ye boy verirdi
  10. can yucel bugun yasasaydi hepar a oy verirdi

© 2008 - uludağ sözlük

hep aduket ile karsilik verirdi pezevenk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hep aduket ile karsilik verirdi pezevenk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hep aduket ile karsilik verirdi pezevenk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupa aslani » ceza muhakemesi kanunu » msn zirvesi » besiktasliyim sigara iciyorum » also sprach zarathustra » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » k i n » papa john s » la vie populaire » karakol » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » ukte doldurmak » hadis » uludag sozluk arap klonundan basliklar » bildirim komutu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » cemo » bosver » sarhosken entry girmek » emo » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » ha ha » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » kan zehirleyici gazlar » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » sertab erener » adam » metalcilerin genelde gay olmasi » gichin funakoshi » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist