henuz onlar bunlari bilmiyor 

kapat
  1. kesmeseker'in insulin albumundeki en saglam sarkısı

güzel günler geçirdik,her yer günlük güneşlik
    yarım yamalak seviştik,henüz çok gençtik
    öğrenciydik mutluyduk filan falan
    yerde kalmış vicdan izleri arasından
    öldürmedim bak kendimi
    bu kalp acısı dedikleri
    dünyanın sonu değilmiş meğer
    devam ettim koşmaya,yalın ayakla
    henüz onlar bunları bilmiyor
    sen yoksun yüzüm gülmüyor
    henüz onlar bunları bilmiyor
    sen yoksun böyle olmuyor
    yalnızca kastettim öldürmeye geçmişi
    hiç bir iz bırakmadan çekip de gitmeyi
    herkesin gözü önünde azettirdim kendimi
    erir dedi doktor,depresyon kar gibi
    öldürmedim bak kendimi
    bu kalp acısı dedikleri
    dünyanın sonu değilmiş meğer
    devam ettim koşmaya,yalın ayakla
    #595403 (ulassbora, 31.08.2006 17:29 ~ 02.09.2006 07:13)
  2. bütün kemesşeker şarkıları gibi sözleri dolu türk rockının yüzakı bestelerindendir.
    #1059498 (gozluklu kedi, 26.12.2006 15:15)
  3. gerçekten mükemmel bir kesmeşeker sarkısıdır. Henüz Onlar bunları bilmiyor,sen yoksun yüzüm gülmüyor şeklinde devam eder. insülin albümünde yer almaktadır.
    #1717137 (keremalihan, 02.06.2007 19:20)
  4. yalnızca kastettim öldürmeye geçmişi
    hiç bir iz bırakmadan çekip de gitmeyi

keşek bu kadar cesur olabilsek dedirten şarkı...
    #2341496 (bugsbunny, 19.09.2007 14:00)
  5. benim bildiklerimi bilseydiniz, çok ağlar az gülerdiniz. * *
    #2341541 (ogzi, 19.09.2007 14:29)
  6. bu kalp acısı dedikleri...
    #3440709 (sumuklu pecete, 24.05.2008 15:55)

© 2008 - uludağ sözlük

henuz onlar bunlari bilmiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. henuz onlar bunlari bilmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu henuz onlar bunlari bilmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mute » besiktas a teknik direktor onerileri » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » tasdelen karakol baskini » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » metrobuslerdeki vip bolumu » bana bagiramazsin diyen sevgili » hadis » kazim koyuncu vs ismail turut » kadin dedigin budur » golden margarita » kisa boylu kizlar » cazir cozur » kaside i moderator » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » eurobasket 2009 » friends » kopush fm » second life » facebook okey » step » susuz » aglarken konusamamak » tobias beecher » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » eski sevgiliyi facebook da gormek » 80 lerde cocuk olmak » 1gbit internet 60 ytl » kadirusagi koyu