henuz arastirma asamasindayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. arastirma
  2. arastirma gorevlisi
  3. veri arastirma
  4. arastirma usengecligi
  5. aksoy arastirma
  6. sozlukte arastirma
  7. arastirma yontemleri
  8. bilimsel arastirma
  9. arastirma yapmak
  10. hidrografik arastirma

© 2008 - uludağ sözlük

henuz arastirma asamasindayim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. henuz arastirma asamasindayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu henuz arastirma asamasindayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir olcu birimi olarak bir milyon » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » baba nasihatlari » cay ve kahve lekesinden kurtulmak » galatasaray » marmaris » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » heredot1923 » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » yazar » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » melek » fatma aliye » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » bu ne bohem ya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fethullah gulen cemaati » vonal » radyo sol » eccalimre » hagi vs hami » kurtlere pislik uretiyorlar demek » oruc tutuyor musun sorusuna verilen cevaplar » 1 4 yetmedi mi » majdanek » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » orduevlerini satip karakol yaptiralim kampanyasi » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » lan » merkur operasyonu » sir isaac