henry wadsworth longfellow 

kapat

1. amerikalı şair (1807-1882).
    dili oldukça yalın ve akıcıdır, şiirlerini okurken bazen bir öykü okuduğunuzu bile hissedersiniz. elimdeki 1913 basımı kitabının üstündeki seneleri teneffüs ederken, kendisinin amerikan mitolojisine yaptığı katkıları düşlüyorum...

not:
    kitap kimliği;
    "poetical works of Longfellow", Humphrey Milford, Oxford University press, 1913.
    #782627 (lync, 28.10.2006 07:35)
  2. dante kulubu adlı kitapta bahsi geçen amerikalı şair.
    #782639 (abberline, 28.10.2006 08:22)
  3. "biz kendimizi nelere yapabileceğimize bakıp yargılarız, başkaları neler yaptığımıza bakıp yargılar." sözünün sahibi...
    #1582612 (rire jaune, 28.04.2007 20:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

henry wadsworth longfellow başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. henry wadsworth longfellow ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu henry wadsworth longfellow nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about henry wadsworth longfellow. Copyright of the articles are belong to their authors.