henry paulson 

kapat
  1. abd hazine bakanı. ve yeni basılan dolarlar üzerinde imzası bulunan şahıs.
    #2545745 (beyazyelkenli, 02.11.2007 04:12)
  2. (bkz: robert paulson)*
    #2545754 (hocuspocus, 02.11.2007 04:21 ~ 04:22)
  3. hazırladığı 700 milyar dolarlık ekonomik paket ile abd ekonomisinin yaşadığı sıkıntıları atlatmasını hedefleyen abd hazine bakanı.
    #4004267 (rosava, 24.09.2008 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

henry paulson başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. henry paulson ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu henry paulson nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ikinci bayezid kulliyesi » fendi » turkiye laiktir » emre belozoglu nun sakatlanmasi » if you go away » leonardo de deus santos » sozlugu kizlarin yonetmesi » aksamdan kalan mesgale butonu » sevgilinin eski sevgilisi » askeriyedeki mali imkansizliklar » bulgur pilavi ile tursu yemek » turk silahli kuvvetleri » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » murat ata » kareem said » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » sehit cenazelerinde protesto » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » homecoming » toplumumuzun ibnelere yaklasimi » zekeriya oz » nerede bu 8 bin yazar » bobiler org » tabutta rovasata » susuz anadolu ogretmen lisesi » sunni » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz