hemen tv yi ac denince haberi basindan yakalamak 

kapat
  1. asıl başlık: hemen haberleri aç denince haberi başından yakalamak.

sadece dizilere özgü olaydır. sizle ilgili bir haber televizyonlardadır. fakat siz izlemiyorsunuzdur. birden arkadaş gelir ve ''hemen haberleri aç'' der. o kişi de haberleri açtığında haberi kaçırmadan baştan sona izlersiniz. sizi ilgilendiren kısım bitince de posta koyar gibi televizyonu kapatırsınız. zaten o televizyon orda sadece sizi anlatmak için vardır.
    #4260113 (alonejuveline, 21.11.2008 14:19 ~ 14:27)
  2. doğru bir tespittir. ansızın telefon gelir arkadaki ses - hemen televizyonu aç. bir dost. der kapatır kumanda hemen yandadır zaten umarsızca bir tuşa basılır hop haber hemen çıkar. ne ortalarındadır bu haber ne de 100 bin tane kanalı olduğu televizyonda haberi bulmak için kanalları zaplamak gerekir.
    #4260314 (aytug, 21.11.2008 15:08)
  3. her dizide olan olaydır. bide gazete türü vardır dizide kimse gazete okumaz ama nedense dizide bir olay olmuşsa dizideki bütün herkesaynı gazeteyi alıp aynı haberi okur.
    #4260328 (Bana Felsefe Yapma Ne Olur, 21.11.2008 15:11 ~ 15:20)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

hemen tv yi ac denince haberi basindan yakalamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hemen tv yi ac denince haberi basindan yakalamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hemen tv yi ac denince haberi basindan yakalamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about hemen tv yi ac denince haberi basindan yakalamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.