hemen silerim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dayak yememenin hemen hemen imkansiz olmasi
  2. cok pis silerim
  3. sen yorulma ben silerim sevdicegim
  4. kendi entry m degil mi severim de silerim de
  5. eksi alan entry mi silerim arkadas
  6. hemen hemen
  7. hemen
  8. simarma hemen
  9. hemen donecek
  10. hemen simdi

© 2008 - uludağ sözlük

hemen silerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hemen silerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hemen silerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » ali ihsan sabis » azrail e soylenecek sozler » olum vurusu » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » scarified » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » oha dedirten gol videolari » senede bir gun » biz ettik sen etme lucescu » cengiz candar » saipsiz in recep ivedik taklidi » piti » miguel alvarez » telkin etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fazil say » abdullah gul » minik mavi balina » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » balli » guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » ipsiz recep » sicko » zlatan ibrahimovic in bologna ya attigi gol » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » muzo » tasla tren cami kirmaca » samil basayev » guvec vernigi » demiroren jimnastik kulubu