hemen gaza gelmisim ben de yendim diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. son sekeri hemen yutmayacagim diye soz vermek
  2. gurbetten gelmisim yorgunum hanci
  3. aldim verdim ben seni yendim
  4. gaza
  5. bas gaza
  6. gaza gelmeyin
  7. gaza gelmek
  8. gaza getirmek
  9. gaza strip
  10. gaza gelen

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» surpriz » alanya ayse melahat erkin anadolu lisesi » abdullah gul ve yuvarlak masa sovalyeleri » dunyanin sokaklari » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » yetkin dikinciler » little women » mantikli » sigara dumaniyla dolu odanin penceresini acmak » stand upcilar icin oneriler » zonguldak » retardex » tepegoz » mercedes e mualla diyelim kampanyasi » tezgahin onunu kapatma kardesim » 06 gel 31 » tokat gibi cevaplar » mc derbeder » nihat dogan in sozlugu basmasi » sozlukteki josh holloway sorunsali » somut » hakikat aski » lokese » uludag sozluk moderasyonu » buket tv » frozen by icewinds » ferhat guzel » mo williams » charizard a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa