hemen donecek 

kapat
  1. msn messenger 'da kullanılan bir durum ...

diğerleri için

(bkz: çevrimiçi)
    (bkz: meşgul)
    (bkz: dışarıda)
    (bkz: aramada)
    (bkz: öğle yemeğinde)
    (bkz: çevrimdışı göster)

(bkz: ukte)
    #680158 (cell-im, 30.09.2006 14:07)
  2. ne zaman, kime göre hemen dönecek dediğim; kişinin gittiği zamanı bilmeyenler için kavram kargaşası yarattığını düşündüğüm msn durumu.
    #680305 (evren, 30.09.2006 15:18)
  3. dün bir emlakçının kapısında gördüğüm ilan. (evet ev arıorum. izmir buca olması tercihimdir.) hemen dönecek. ayrıca (bkz: kendisinden üçüncü şahıs gibi bahseden insanlar) altında da lütfen arayın. (bu arada 2+1 de tercihimdir. ve 300-300 ytl civarı.) aramadım tabii. hemen dönecekse niye arayayım dedim. bekledim. ama hemen gelmedi. (valla tek başıma kalacam fazla kasmasın bni. yol üstü olsun bir de mümkünse) sonra geldi. abi arasaydın keşke dedi. ben önemli diil dedim. (evet kontörümde yoktu. utandım ödemeli atmaya.)
    ayrıca#2 (bkz: sözlük bana ev bul lan allahsız)
    #680311 (kanun hükmünde kararname, 30.09.2006 15:20)
  4. tuvalete gidildiği zaman, seçilen durumlardandır.
    #1199726 (Medeni Hali Bekar, 24.01.2007 15:49)

© 2008 - uludağ sözlük

hemen donecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hemen donecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hemen donecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biricik suden » coco loco » izmirli kizlar » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » star wars » ahmet yildiz olmedi » accelerate » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » arena tr » drake diener » headbang » fasist saldirilara karsi anti fasist saflara » nazim hikmet oratoryosu » na bu kadar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ug » la alegria » i want you she s so heavy » basliklari yanlis okumak » taraf » her zaman daha iyi » chris keller » facebook » yeyismek » senede bir gun » bir canim var al senin olsun » olu sessizligi » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » tamirci ciragi » anna politkovskaya