hem sozlukte populer hem de hayatta populer yazar 

kapat
  1. aranan insandır. çevresinde sevilir, sayılır. girdiği ortamlarda hemen farkedilir. ağzı laf yapar, tipi de muhtemelen düzgün olur.

edit : başlık başıma kalır.
    #2216177 (gothic evil, 28.08.2007 16:38 ~ 16:39)
  2. (bkz: ya popülersin ya da yazarsın)
    (bkz: yazarım öyleyse popülerim)
    (bkz: yazarım yazarsın yazar)
    #2216185 (gammaze, 28.08.2007 16:39)
  3. her türlü aktivitenin aranan yazarıdır. most popular bi yazardır kendileri. Her eve lazım.
    (bkz: yazarların yazarlarla kafayı bozması)
    (bkz: açılın ben yazarım)
    #2216256 (KIZILMASKE, 28.08.2007 16:47 ~ 16:48)
  4. popülerliği hem sözlükte hem gerçekte kıskanılan yazardır.

sözlükte kendisiyle tanışmak isteyen bayan yazarlar onun mesaj kutusunda sıraya girerler. kızlar peşinde koşacağına kendini bu popüler yazara ayar vermeye soyunan, onu deli gibi kıskanan, çekemeyen, onun yerinde olmak isteyen yazarlar elbet çıkacaktır.
    e ne de olsa, hem sözlükte hem de gerçek hayatta abazandırlar.

bu popüler yazarın, kapısında bekleyen kız sayısının haddi hesabı yoktur. hani bazen eşyalarla tıkıştırdığınız dolabı açarsınız, hepsi patır patır dökülür. o derece yani.

tüm bunları nerden mi biliyorum?

(bkz: kendimden biliyorum)
    #2219676 (javelin, 29.08.2007 00:31)

© 2008 - uludağ sözlük

hem sozlukte populer hem de hayatta populer yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hem sozlukte populer hem de hayatta populer yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hem sozlukte populer hem de hayatta populer yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sadi carnot » internette yemek tarifi veren ablalar » uludag sozluk un yeni mottosu » yaran solcu zirvalari » hacklenen sozluk » krispi » julio baptista nin galatasaray a transferi » sinav kakasi » arnold auerbach » gunes kokusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci