hem hayvanim hem de dusunmuyorum var mi 

kapat
  1. insan dusunen bir hayvandir önermesinin içine kendini bir türlü koyamayan insanın çığlığı.

- hımm insan düşünen bir hayvanmış demek...
    evet ben bir hayvanım ama bu düşünme olayını çözemedim.
    düşünmüyorum yahu ben...
    ee o zaman insan olmuyor muyum?
    çünkü anladığım kadarıyla insan olabilmek için sadece hayvan olmak yetmiyor...
    düşünen bir hayvan olmak gerekiyor... eeee??? aammaaannn....
    #712990 (sıçtırtma lamasına, 08.10.2006 23:47 ~ 23.09.2007 02:01)
  2. (bkz: hayvansın rıza)
    #1669313 (ee caylar kimden, 21.05.2007 14:16)

© 2008 - uludağ sözlük

hem hayvanim hem de dusunmuyorum var mi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hem hayvanim hem de dusunmuyorum var mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hem hayvanim hem de dusunmuyorum var mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» passiflora » golcuk » yaran msn diyaloglari » lekesizzihin » vonal » recep tayyip erdogan » aci » metronom » minik mavi balina » turk usulu sevisme ve seks sanati » espriden ne anlarsiniz » learjet 31 » sozluk un reklam nickli yazar adaylari » power b » butun gece » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » yasama yasat » kerem tuzun » kirkambar » eva » sozluk yazarlarinin itiraflari » turk » demirci atesi » neredesin firuze » varlik » haberin yok oluyorum » turkiye cumhuriyet merkez bankasi » hills » cennet » palavra