hem dinle sarki cok guzel 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. damar sarki dinle
  2. su sarki cok super bi dinle bak
  3. guzel sarki
  4. en guzel sarki sozleri
  5. otobuste gorulen guzel kiza sarki yazmak
  6. sesi guzel olan biri sarki soylesin
  7. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  8. dinle
  9. iyi dinle
  10. once dinle

© 2008 - uludağ sözlük

hem dinle sarki cok guzel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» handan inci » inan cetin » yuzde 47 nin turk vatandasligindan cikarilmasi » yaran msn diyaloglari » galatasaray in stat projesi » hyperthreading » corvus » besinci nesilde eksik olan sinerji » pulse » advers etkiler » kagit torba » iyi kadinlar mel un karilar ve bir de hakikatler » baslik entry ve nick uyumu » metin oktay » kralice ikinci elizabeth » kopek gorunce dua okumak » maggie and milly and molly and may » 21 05 2008 tarihli leman kapagi » walter benjamin » bos kamyon mu ariyorsunuz » geleneksel youtube a erisim yasagi » 88 89 kurali » grand theft auto 4 » diyarbakir dan mi geldiniz » birakin bu eski sevgili ayaklarini » goze » emekci kadinlar dernegi » vedat orfi bengu » kufretmek istiyorum » umut etmek » arkadas » birinci abbas » musluman olmak » bence sakincasi yok » nas suresi » vaclav sverkos » yaran facebook gruplari » abondane olmak » donkisotun aksami » simulect » muazzez abaci » fatih ahiskali » sultanahmet teki ayakkabi boyacilari » crazy » abaza hasan pasa » caylakken yaraticiligin tavan yapmasi » ngc » justine suissa » pegintron » colin kazim richards a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa