helyum simgesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. helyum
  2. helyum yutmak
  3. sivi helyum
  4. askin simgesi
  5. demirin simgesi
  6. asmislik simgesi
  7. helyum cekemem midem rahatsiz
  8. istanbul un simgesi turban
  9. helyum sesi inceltiyor diye kopmak
  10. sigarayla helyum dolu balonu patlatmak

© 2008 - uludağ sözlük

helyum simgesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. helyum simgesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu helyum simgesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lostforum gen tr » askerlik subede baslar subede biter » hala ps 1 oynayan insan » yapma cocugum yapma evladim » el siki ile gerdege girmek » sulfur » fethullah gulen in microsoft u satin almasi » sevgiliden duyuldugunda bunalima surukleyen sozler » cirkin kizlarin sanal alemde itibar gormesi » dort hanif a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games