helva beriden gelince gotu yeniden gelir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dalgaya top gelince gotu yere vurdurmak
  2. besinci nesil gelince gotu kalkan dorduncu nesil
  3. naneye gelince him him sapa gelince mee
  4. izmir den uzum gelir ondan sonra ne gelir
  5. helva
  6. helva helva helva helva helva
  7. visneli helva
  8. sosisli helva
  9. okyay helva
  10. helva yapsana

© 2008 - uludağ sözlük

helva beriden gelince gotu yeniden gelir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. helva beriden gelince gotu yeniden gelir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu helva beriden gelince gotu yeniden gelir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinan guler » votka » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » 9 ekim 2008 birinci nesil sol frame zirvesi » yavsakimsi » bir garip rap » tobias beecher » babanin mesaj gondermesi » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » welcome to the machine » ne mutlu humanistim diyene » mevlana » paris » kangaroo » yanindaki var ya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ofsayti anlamayan kadin modeli » sakaeli kaya mezarlari » cok efendi bir adam olmak » preces meae » on bini deviren yazarlar » besiktas a teknik direktor onerileri » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » peceteye recete yazan doktor » ilya » zalgiris kaunas » guvenilirlik » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » subjektif entry » senin tespitin sana benim tespitim bana » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim