helmut kohl 

kapat
  1. 1930 dogumlu almanya eski basbakani ve cdu baskani. ilk defa 1982 yilinda basbakan olmasi bir yana 1990'daki birlesmeden sonra birlesik almanya'nin ilk basbakani olmus tombik kisidir. bir donem gelininin turk olmasi ile gundemimizde yer almistir.
    #1556286 (himmlisch, 22.04.2007 23:56)
  2. "bana mektepte türkiye'nin avrupa'da olduğunu öğretmediler" diyerek ülkemizdeki liboşların bir dönem başlarının eğik gezmesinin müsebbibi,ne daaank etmişti bazılarına.
    #2820615 (munferit kalabalik, 11.01.2008 00:56)
  3. türk sever bir başbakan olarak dikkat çekmiştir. Almanyanın fıkra kahramanıdır aynı zamanda.
    #3105875 (isvicreli bilim adami, 07.03.2008 12:28)
  4. gurbetçi türk vatandaşları tarafından semaptiyle bakılan alman siyasetçi.
    #3306105 (zivallione, 23.04.2008 00:10)

© 2008 - uludağ sözlük

helmut kohl başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. helmut kohl ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu helmut kohl nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fethullah gulen in dunyaya kazandirdiklari » instruments locked on » sac dokulmesi » with apologies to jesse jackson » basbakanimiseviyorum com » bir boka benzemeyen minimal siir » general krukov » turkiye a milli futbol takimi » sozluk un reklam nickli yazar adaylari » burak dilmen » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » mulayim » yangin ayse » charles babbage » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sercan yildirim » iplememek » mr pink » winning eleven » heraklitos » deniz konsimentosu » tarsus » 100000000000000000000000000000000 » kurulacak sirkete isim onerileri » m1 » nanomanufacturing » partyworld » congusdator » gorukle » bereketli topraklar uzerinde