hello malatya 

kapat
  1. Az önce youtube'da videosuna rastladığım şarkıdır. Selen Görgüzel isminde bir hatun kişi tarafınsan icra edilmektedir.
    industrial, thrash, glam, neo death, arabesk Hard rock dalında mükemmel bir eserdir.

http://youtube.com/watch?v=axnfwIxQAgU +
    #3070914 (joe satriani, 28.02.2008 15:31)
  2. Youtube daki en saçma şeylerden birisi olup Mercedes Kadire asla rakip olamayacak dinlenilmemesi gereken şarkı.
    #4042435 (semice, 04.10.2008 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

hello malatya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hello malatya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hello malatya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haberin yok oluyorum » lise cikislarinda bekleyen abaza erkek guruhu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » yalcin kucuk » tabu diyaloglari » sabrina tavernise » sozlukte tanisip evlenmek » help to close guantanamo » sevgiliye soylenen en guzel soz » ottur kusu uuser » tuvalette diski yerine para cikarmak » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » kapici tekmesi » tkip » seksbook » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paul breitner » erkegi yatakta rencide etmek » futbol bilgi bankasi » yasar pasaoglu » seytanin atina binmek » inzivaya cekilmek » hills » betul demir » ranfor » elbet bir gun bulusacagiz » cotillion » ademe mahkum etme » bildiginandaval » kopush fm » imkb