helin avsar cumhurbaskani olsun kampanyasi 

kapat
  1. ne kadar laik, demokratik ve atatürkçü olduğunu makina programında tüm türkiye'ye göstermesinin ardından laik ,demokrasiye bağlı ve atatürkçü cumhurbaşkanı arayan milletimin aklında beliren düşünce.

düşünsenize yurt dışı gezilerinde diğer ülke cumhurbaşkanlarına üzerinde ben guzelim ben seksiyim yazılı beyaz t-shirt ler hediye eder,ülkedeki rejimin ne olduğundan habersiz olduğu için asla rejimi tehlikeye atmaz, yüzünde her daim mevcut kıvıl kıvıl gülümesemesi ile tam bir sevgi kelebeği tadında ortalıkta dolanırdı...

her ne kadar şimdilik ne mutlu turkum diyene demeyi tam olarak beceremese de problem değildir.

yeniyetme jet sosyete geleneği koc lardan yararlanır,
    kendine hemen bir diksiyon koçu, politikacılık koçu, laiklik koçu, cumhuriyetçilik koçu, atatürkçülük koçu ayarlar ve dünyadan bihaber bünyesinden laik demokratik ve atatürkçü bir helin yaratıverirdi...

bu ülkede halihazırda kimlerin ben demokratım, laikim ve atatürkçüyüm dediğine bakılırsa yukarıda anlatılan duruma şaşmamak gerek...

herneyse son yıllarda hep yaptığımız gibi tüm bu sıkıcı ve önemsiz!!! konulara boşveeerrr diyelim,

mümkünse hemen canlı yayında don indirilen cinsten bir mehmet ali erbil programı açalım ve neşe içinde helin avsar ın lügatımıza kazandırdığı şu cümleyi haykıralım;

(bkz: ne mutlu türkiye)
    #1594626 (sıçtırtma lamasına, 01.05.2007 17:30 ~ 17:32)
  2. başarısız olacak kampanyadır. çünkü paris hilton cumhurbaşkanı olsun kampanyası açılınca bir değeri kalmayacaktır.
    #1594686 (kursc, 01.05.2007 17:44)
  3. insanların can havliyle abdullah gül'e sarılmalarına sebep olabilecek kampanyamsı.
    tehlikenin farkında mısınız?
    #1594713 (dilamze, 01.05.2007 17:50)
  4. makina isimli programda cumhurbaşkanı olacak kişinin niteliklerini o güzel, o edebi türkçesi ile bizlere anlatmıştır.
    ''eee cumhurbaşkanı tabi isim vermim şahıs olarak laik olmalı..atatürk ilkeleri inkılaplarına uymalı bunu talep ediyorum.kavgalar da bitsin ayrıca. hmm ne mutlu türküm diyene yanee. evet.''
    ne demişti ünlü gezgin nil karaibrahimgil ; (bkz: akbaba olmasın)
    #1594723 (jelibonur, 01.05.2007 17:51 ~ 17:53)
  5. makina programında okan bayülgen'in durum sorusu üzerine,iki taraf arasındaki sorunlar çözülsün diye saçma bir cevap vermiş insanın ülkedeki bütün sorunları çözebileceğine kanaat getirdiğim sarı organizmadır.
    #1594733 (kurbaa kermitin parmaklari, 01.05.2007 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

helin avsar cumhurbaskani olsun kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. helin avsar cumhurbaskani olsun kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu helin avsar cumhurbaskani olsun kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » can atakli » ilkokulun vazgecilmezleri » iphone » hagios georgios manastir kilisesi » ilgi cekmek icin alayci dini entryler girmek » uludag sozluk teki memurlar » anlasmali evlilik » kaybolan yillar » adil yargilamayi etkilemeye tesebbus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci