helecanla bekliyoruz dilimize pelesenk olmasini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dilimize pelesenk olmus gereksiz kelimeler
  2. pelesenk kelimesinin dile pelesenk olmasi
  3. dilimize sahip cikalim
  4. dilimize dolanan reklam replikleri
  5. dilimize yahudilerce sokulmus deyimler
  6. pelesenk
  7. pelesenk yagi
  8. pelesenk radyo
  9. pelesenk etmek
  10. pelesenk agaci

© 2008 - uludağ sözlük

helecanla bekliyoruz dilimize pelesenk olmasini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. helecanla bekliyoruz dilimize pelesenk olmasini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu helecanla bekliyoruz dilimize pelesenk olmasini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozcan deniz kendini cok gelistirdi » sohodo » entry ve nick uyumu » this ain t a love song » golden margarita » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » saros korfezi » iade i ziyaret » bnp paribas » serkan balci » madde 22 » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi » akasha » haris alexiou » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alternatif mezar tasi yazilari » orcun kunek » ug » fenerbahce huzurevi » dagdan gelmis ayi » kudret » schizo » taraf » kurt nufus artisinin onlenmesi » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » friends » silivrideki yazlik siteler » 2008 2009 uefa kupasi b grubu » deniz feneri almanya dan bana ne » pelin batu