hele bir takip edelim bakalim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hele hele verin geline
  2. hele hele hele antepli
  3. modayi takip etmeyin moda sizi takip etsin
  4. sevgiliye cip takip her adimini takip etmek
  5. dans edelim gel
  6. msnden devam edelim
  7. dtp yi nasil davet edelim
  8. rte yi hediye edelim kampanyasi
  9. gelin itiraf edelim
  10. savas mi ilan edelim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yigit ozgur esprileri » hz muhammed doneminde kadinlarin daha ozgur olmasi » memur tipi hayat » wing tsun » kelebek makarna » dale dale dale dale dale dale dale boca » uludag ilan » sikle beni » studyo imge » tutiimucizegu » aralarinda kusak farki olanlarin evlenmesi » black smoke » 21 mayis 2008 » yaran diyaloglar » anne dayagi » felipe massa » requiem for a dream in hissettirdikleri » kurban bayraminda kronik kuzu yu kesmek » give me the president » halidere » deniz erdogan » the sahara storm » van in tarihi eserleri » ayi kapani » golu atan kazanir » kirklareli nin tarihi eserleri » uludag universitesi 2008 bahar senlikleri » the kene » yarim pansiyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa