hele bir sor niye 

kapat
  1. yapılan hatanın açıklamasını illede cevap şeklinde sunma isteği güden yüzsüz insanın karşındakine illede soru sordurma çabası.
    (bkz: hem suçlu hem güçlü)
    #65950 (sıçtırtma lamasına, 14.02.2006 14:29)
  2. dayak yemesi muhtemel bir kişinin dayak yememesi için elındeki son kozu.
    #143927 (hendrix, 01.04.2006 22:42)
  3. banker bilo'nun unutulmaz repliği..
    #143930 (ferrole, 01.04.2006 22:44)

© 2008 - uludağ sözlük

hele bir sor niye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hele bir sor niye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hele bir sor niye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i can football » gecee » lens » ahmet turk » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » kira parasini vermeyen ev arkadasi » burasi kasiyo msn versene » the golden notebook » ertugrul saglam » stout » hayata kusmek » ballboy » ibrahim tatlisesin aslinda emo olmasi » devamli bel alti baslik acmak » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » dudak yolmak » groagh com » lgbtt » bluevelve » besiktasliyim sigara iciyorum » unutulmayan dizi replikleri » pizza hut » bush un musluman olabilme ihtimali » daouda jabi » hukuksal danisman » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » 208 67 220 220 » ryan o reily » incir receli