hele bi aklini kullanmayi dene yigenim 

kapat
  1. mantıkla hareket etme önerisidir.

-amca ben koşa koşa mutfağa girince hep bir yerlere çarpıyorum. bak burnumu kırdım dün.
    -hele bi aklını kullanmayı dene yiğenim.
    #3491560 (ParaNtez, 04.06.2008 10:56)

© 2008 - uludağ sözlük

hele bi aklini kullanmayi dene yigenim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hele bi aklini kullanmayi dene yigenim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hele bi aklini kullanmayi dene yigenim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pasif mukavemet akimi » roman pavlyuchenko » takimi tarafindan deplasmanda unutulan futbolcu » nwankwo kanu » e entertainment » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » onur belge » supernatural » super mario nun cocuklarina isim onerileri » kurt » lig tv yorumculari » kutumda buyuk var acun bey » bos daglari bombalamak » ros hasana » gidemedigin vatan topragi senin degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » edi bese pkk » orlando engelaar » izmir » turkofobi » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » turk » kuran i kerim » ruhuna fatiha » fenerbahce » sehit verince milliyetci olan toplum » tuna kiremitci band » ses bombasi » antu com