helal anayasa 

kapat
  1. hurriyet gazetesi yazarı bekir coskun'un bugünkü köşe yazısının başlığı olan söz öbeği.

Yazıdan da görülebileceği gibi yazar artık sadece iktidara değil laik cumhuriyet bekçilerine de giydirmeye başladı. Umduğunu bulamadı sanırım, ya da güvendiği dağlara kar mı yağdı acaba?
    #2340636 (KIZILMASKE, 19.09.2007 09:54)

© 2008 - uludağ sözlük

helal anayasa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. helal anayasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu helal anayasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » turuncu kusak » evlenirken bakire bayan aramak » cazir cozur » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » dedim » bir garip rap » pes 2008 » nah bu kadar » sertab erener » vega » kamil koc » basladim yurumeye » kadri celik » deniz feneri almanya dan bana ne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yipyip » sevgilinin e mail sifresi » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » masumiyet muzesi » sac dokulmesi » tutunup kendime » bebek taklidi yapan kizlar » uludag sozluk arap klonundan basliklar » polisle catismak » sansini kendi yaratmak » fatihkul » cep telefonlarimizi sessize alalim » okuluma dokunma » ea games » klorin