hektor rahat uyu intikamini aldim 

kapat
  1. Anadolu milliyetçiliğinin miladı sayılan büyük komutan hektor'a fatih sultan mehmet göndermesidir. Rivayet odur ki, Sultan mehmet istanbul düştükten sonra şimdi hisarlık olarak bilinen troya kentini ziyaret eder. egeyi mağrur gözlerle süzen komutan yanındakiler tarafından bir fısıltı olarak duyulan bu cümleyi eder. o gün bugündür çanakkale hakikaten geçilmez. ne mutlu!
    #1021000 (ölüler kitabı, 19.12.2006 14:36)
  2. phoibos apollon nun achilles i topugundan vurarak aldığı intikamdır. evet ben yaptım, gururlu ve mağrurum.
    #1021021 (phoibos apollon, 19.12.2006 14:40)

© 2008 - uludağ sözlük

hektor rahat uyu intikamini aldim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hektor rahat uyu intikamini aldim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hektor rahat uyu intikamini aldim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli egitim bakanligi » adnan menderes » sismanlik yasasindan yararlanmak isteyen terorist » avanak kuzenler » komploya kurban giden yazar » rui patricio » yaran facebook gruplari » gronland » soldan ailesi » fenerbahce galatasaray kardesligi » telaffuzda turgay seren ekolu » karanlikta » zirveye sevgiliyle gitmek » tirsik » burhan altintop sirin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » a nick » top spin 3 » istiklal marsi nda turk kelimesinin gecmemesi » abd li muhabirden turban guzellemesi » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » cristiano ronaldo yu marke etmek » the rapture » baskanim beni al » poset gorunce deliren kediler » serbest radikal » internet explorer 8 » penguen dergisi nin mizah anlayisi » dursun uyar » saipsiz » omar andrade