heil 

kapat
  1. almanca selamlama sözü...

(bkz: heil hitler)
    #1553675 (dolayli zarf tumleci, 22.04.2007 12:32)
  2. almanca'da, sağlıklı, mutlu yaşa manasına gelen söz.(yamuluyor olabilirim)
    #1553683 (kutupsal form, 22.04.2007 12:34)
  3. (bkz: sieg heil)
    #2449851 (pyndemonium, 09.10.2007 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

heil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. heil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu heil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulent kayabas » sevsen boyle olmazdi » bu devirde hala deniz gezmis in adini agzina almak » deniz insanlari » islamci olmak » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » eline vermek » ebulkasim » birader sen bizim kizlara laf atmissin » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games