hee kendimden biliyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kendimden biliyorum
  2. ben kendimden biliyorum
  3. biliyorum artik iyice biliyorum
  4. kendimden geriye
  5. ben kendimden korkuyorum
  6. ben kendimden bikmisim
  7. ben kendimden biliyom
  8. kendimden vazgectim
  9. kendimden utaniyorum
  10. corumluyum kendimden sorumluyum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sozluk ben bugun gazete okudum » yaran facebook gruplari » sinan ozbek » hendrix » mahir cayan » gora » vesikalik fotograflara photoshop yapan fotografci » kremasyon » hierapolis antik kenti » konusunca error veren kadinlar » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » inquiry » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » boots of travel » issizlik krizi » pcos » ski » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » deniz yazici » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » alkollu yiyecek » eksi oy almayi iplemeyen yazar » kova burcu kadini boga erkegi iliskisi » beyaz atli prens beklemek » marcel proust » araba camindan gotu gostermek » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri » the joker » varejao a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa