hedwig 

kapat
  1. harry potter in baykuşunun ismi. harry birinci sınıfa başlamadan önce, baykuşunu hagrid hediye ettikten sonra, sihir tarihi kitabında gördüğü bir isimden esinlenerek(muhtemelen hermes) baykuşuna hedwig ismini verir.
    #2149582 (hedwig, 17.08.2007 16:51 ~ 29.02.2008 23:15)
  2. nickimi muhtemelen kıskanan yazar. *

hoşgelmiş.
    #2162563 (akvaryumdan bakan alik balik, 19.08.2007 22:29)
  3. sözlüğün uşak tayfasından yeni yazar arkadaş. o da benim gibi şimdiden öss'ye kaç gün olduğunu hesaplayanlardan. * * *
    #2162708 (dolayli zarf tumleci, 19.08.2007 22:50)

© 2008 - uludağ sözlük

hedwig başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hedwig ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hedwig nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » zeka kupu » bu son olsun » i need you » arkadas ariyoruz » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » marti cigligi » aksak tirtil » sampuan yerine deterjan kullanmak » anlik » akp nin ataturk sevgisi » ahmet yildiz olmedi » pirskirin » celinebilirlik » nouriel roubini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » araf » izmir » metaphor » antonio davis » yoneticihatasi com » carriye roxalina » ataksi » trinidad tobago milliyetciligi » masal » feather geranium » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » radyo uludag » masturbasyon yaparken odaya jenna jameson girmesi » geri zekali baslik furyasi