hedo 

kapat
  1. hidayet türkoğlu'nun nba'e gittikten sonra salak amerikalilar telaffuz edebilsin diye kullandigi isim. Hedo Turkoglu diye yazar internet sitelerinde, gazetelerde, dergilerde ve televizyonda. babama böyle hitap etmistim bi keresinde, onun da adi hidayet hani, elinden zor kurtulmustum.
    #111137 (aftermath, 12.03.2006 02:33 ~ 02:36)
  2. (bkz: hidayet türkoğlu) *
    #152627 (atan alir spor, 05.04.2006 22:39 ~ 22:44)
  3. (bkz: hede)
    #152633 (child, 05.04.2006 22:41)
  4. (bkz: hido)
    #994759 (arude50, 14.12.2006 11:54)

© 2008 - uludağ sözlük

hedo başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hedo ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hedo nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vicortus » yaran yanlis konusmalar » deniz ozcelik » hayattaki tek hayali mercedesli koca olan kiz » hayvan uzun entry kasan yazar » antu com bu gun sari kirmizi » erdal sarizeybek » metrobus duragi degnekcileri » okul » muskara » zarar etmesi imkansiz isletmeler » panoroma » ronaldo luis nazario da lima » fenerbahce galatasaray kardesligi » undesilyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jingoist » 10000 ytl » dolunay soysert » 15 ekim 2008 ilker basbug un basin aciklamasi » kendim ettim kendim buldum » recel » ali aktas » araba ittirmek » rakimalboga » zeitgeist addendum » trumanshow » olum » 6 aralik 2008 amon amarth istanbul konseri » black metal » belki