hedo biseyler yapmasi lazim artik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. devlet buna bir sey yapmasi lazim
  2. devletin buna bir sey yapmasi lazim
  3. artik aglamam lazim
  4. artik bir seyler yapmak lazim
  5. seni seviyorum ama artik olmen lazim
  6. saticidan garip biseyler istemek
  7. hedo
  8. hedo turkoglu
  9. para pusta lazim bana dost lazim
  10. ben lazim o halde bana penis lazim

© 2008 - uludağ sözlük

hedo biseyler yapmasi lazim artik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hedo biseyler yapmasi lazim artik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hedo biseyler yapmasi lazim artik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarindan aforizmalar » uludag sozluk arap klonundan basliklar » cazir cozur » fernando jose da silva freitas meira » pilotmont » bavulunu toplayan dede » fair tail » kozlenmis biber » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » buse kilickaya » ne olur anla » bulent ecevit » turk hava kuvvetleri » ofsayti anlamayan kadin modeli » melissa boyner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » areds » medeni haklar » yaran yanlis okumalar » osurunca etegi acilan kiz » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » bionic » en guzel ps2 oyunlari » alternative information center » en iyi arkadas » romeo » asena ozcetin » frozsgy » 2008 2009 uefa kupasi a grubu » ankaragucluler saraba dustuler » aksiran teyzeli corega reklami