hedef kitle 

kapat
  1. ulaşmak istenen hedefin ilgilendiği uygunluktaki kitle.
    #218820 (asiti kaçmış kola, 07.05.2006 14:54)
  2. maddi ve sosyal pozisyonuna göre ürünün pazarlanmak istenildiği sınıf ve böylece ürüne yğklenilmek istenen karakterdir.

(bkz: hedef kitleyi uyusturucu kullananlar olarak secmek)
    #1439063 (benden yazar olmaz, 22.03.2007 02:20)
  3. "beni kim alır kardeşim?, kim kullanır?" sorularının cevabı'dır.
    #1439069 (ocaliptus, 22.03.2007 02:24)
  4. kurumun ürettiği ürünü, yarattığı markayı satmak istediği kitledir.
    #2157443 (yasak merve, 19.08.2007 00:29)
  5. gazetecilikte,hitap edilen kesim olarak görülürler.gazeteci ve editörler hedef kitleye yönelik haber yapmaya çalışır,haber değerleri ve haber seçimlerini hedef kitlelerine göre belirlerler.bunun sonucunda ise sektör gerçek anlamda 'kitle' gazeteleri üretmeye başlar.özellikle hedef kitle belirlenirken siyasal ideoloji ön plana çıkıyorsa gazeteler profesyonel modelden çıkıp,politik modele kaymaya başlarlar.
    #3486523 (lendunhalger, 03.06.2008 06:31)

© 2008 - uludağ sözlük

hedef kitle başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hedef kitle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hedef kitle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esnek calisma saatlerine uyumlu olmak » turkiye de zengin sayisinin artmasi » natural blues » dag horozu » 8 temmuz 2008 st johann besiktas maci » orijinal fikirler » sophie s choice » tv programinda gorup entry girmek » cay icerken dilin yanmasi » kayin bastankarasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci