heavy metal thunder 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. heavy metal is law
  2. heavy metal
  3. turkce heavy metal
  4. heavy metal magazine
  5. the godfather of heavy metal
  6. heavy metal kings
  7. heavy metal felsefesi
  8. heavy metal eurovision
  9. ilk heavy metal grubu
  10. the book of heavy metal

© 2008 - uludağ sözlük

heavy metal thunder başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. heavy metal thunder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu heavy metal thunder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en ilginc evlenme teklifleri » catacak yer aramak » cografi kesifler » ukte verme istegi » butun dunyada askerler olmasa » 45 lik » cheapdeath » rana senol » susmaya calismak » farsca » kingo disco » kill for you » bekar » yemekteyiz » suezmax » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fazil husnu » sultana » yesilayci birine sigara ikram etmek » the richest man in bayburt » nefret istanbul » yedik ictik busbutun ustune ister bi tutun » aram yayinlari » eski sevgilinin isyerini basmasi » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » turkiye de kaliteli puronun bulunmamasi » eledim eledim holluk eledim » tehlike aninda cami kiriniz » death note » tom tucker » muge