heartwork 

kapat

1. 1993 yılında çıkan efsane carcass albümü. çıkalı 16 yıl olmasına rağmen hala dinlenebilirliğini korumaktadır. bu yüzden başyapıttır. adı üstünde kalpten yapılan bir çalışma var ortada. guitar work açısından dinlediğim en iyi 5 albüm arasına kesinlikle girer. bir daha da böyle bir albümün yeryüzüne geleceğine inanmıyorum. dinlediğim daha iyi albümler de olabilir, ama bu albüm başka hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar üstün ve niteliklidir benim gözümde. şarkılar hakkında tek tek yorum yapmak bu albümü anlatmaya yetmeyeceğinden hiç girmeyeceğim oralara, lakin ben "metal" dinliyorum diyip de bu albümü dinlememiş olan varsa mutlaka dinlesin veya metal dinlemeyi bıraksın. bu albümü sevmeniz için "death metal" sevmenize gerek yok; çünkü benzersiz bir albümdür. sadece giriş şarkısı buried dreams ve kapanış şarkısı death certificate'i dinlemeniz bile yeterli olacaktır. yani albümün ilk ve son şarkısını seç deseler ben de bu şarkıları seçerdim sanırım. her şeyiyle dört dörtlük bir albüm, kusursuz bir müzik ziyafeti.
    #5299159 (like fire, 30.05.2009 16:03)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

heartwork başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. heartwork ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu heartwork nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about heartwork. Copyrights of the articles are belong to their authors.