heart of saturday night 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. one more saturday night
  2. 10 15 at saturday night
  3. saturday night
  4. another saturday night
  5. saturday night special
  6. saturday night live
  7. all star saturday night
  8. saturday night fever
  9. saturday night wrist
  10. saturday night and sunday morning

© 2008 - uludağ sözlük

heart of saturday night başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. heart of saturday night ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu heart of saturday night nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » lager » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » second life » resmi nikah » ha ha » gereksiz kiyaslamalar » adam » sen » turk milleti » kadinlari cekici yapan detaylar » butafor » aramaya inanmayan ibne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anaokulunu disaridan bitiren insan » turk kizlari » 208 67 222 222 » fosforlu prezervatif » carsi » metin oktay » masumiyet » lens » internette kendini teshir etmek icin yasamak » ver gazi » pomodoro » miguel alvarez » hamo » 7 ekim 2007 sirnak saldirisi » pilsener