he shot me down bang bang 

kapat
  1. lale müldür'ün vurucu bir şiiri:

seni bir gün en yakının ele verirse eğer,
    öğren susmasını ve ağlamamasını.
    bir kavanozun içinde mavi bir gül
    yetiştir her gün daha çok yaşayan.
    bir masalın ağzını kapat ve yat
    geniş odalarda. bir oksijen çadırında.
    ona kötü bir şey olsun istedim.
    bana aşık olsun istedim.
    #768346 (shiny, 23.10.2006 23:55)

© 2008 - uludağ sözlük

he shot me down bang bang başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. he shot me down bang bang ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu he shot me down bang bang nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» screw you guys i m goin home » nimrod » al allah im kulunu zapteyle delini » yuzde 34 luk elektrik zammi » otuz yasindaki kadin » atam izinde degiliz calisiyoruz » sagalassos » ebu gureyb » resmen teror orgutu ziyareti yapan genelkurmay » cern a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games