he hit me 

kapat
  1. * courtney love'ın vokalistliğini yaptığı hole grubunun uzun uzadıya söylemek gerekirse he hit me and it felt like a kiss adlı şarkısı. orijinali the crystals'a aittir, hole da güzel coverlamıştır.

sözleri de şu şekildedir:

He hit me and it felt like a kiss
    He hit me but it didn't hurt me
    He couldn't stand to hear me say
    That I'd been with someone new
    And when I told him I had been untrue
    He hit me and I knew he loved me
    Cause if he didn't care for me
    I could have never made him mad
    He hit me and I was glad
    Baby won't you stay...
    He hit me and I knew I loved him
    Cause when he took me in his arms
    With all the tenderness there is
    He hit me and he made me feel
    Baby won't you stay...
    #2954434 (mykalkan, 05.02.2008 15:07 ~ 15:12)

© 2008 - uludağ sözlük

he hit me başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. he hit me ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu he hit me nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carnot cevrimi » tyrkiet experten » seni seviyorum diyememek » beyaz converseli sirin » idmanin nese kaynagi olmak » ingilizce adlari olan otellere hayir kampanyasi » hacklenen sozluk » aihm nin secim baraji karari » yasak merve » pokemon tcg a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci