he degil efendim 

kapat
  1. yoreden yoreye, siveden siveye degisir.
    #2428122 (antuza, 04.10.2007 22:48)
  2. sırıtmıyorsa, ahlaka aykırı değilse, kendine özel amaç taşımıyorsa, dili bozmaya yönelik değilse her yörenin farklılığı bir zenginliktir denilecek durumdur.
    he dense ne olur evet dense ne olur.
    #2428134 (dervisabdi, 04.10.2007 22:51)
  3. umut sarıkaya'nın birgün karikatürünü yapacağını umduğum söz.

birisi:he değil efendim.

-bundan sonra birisi he diyince he değil efendim demek yasaklanmış...
    #3026111 (pysco, 18.02.2008 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

he degil efendim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. he degil efendim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu he degil efendim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 09 temmuz 08 atv nin turk halkini katletme eylemi » dedikodu ve iftira arasindaki fark » arat dink » overlap » www wwwwwwwwww www » nagalip » erke donergecine patent alinmasi » bir yasam alani olarak sandalye » 06010 » x men the last stand a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci