hdi sigorta 

kapat
  1. HDI Sigorta A.Ş., Almanya’nın 3. büyük sigorta grubu olan Talanx AG bünyesinde bulunan HDI - Gerling International Holding AG’nin Temmuz 2006 itibariyle Türkiye’de faaliyet gösteren % 100 Alman sermayeli bir şirkettir.

http://www.hdisigorta.com.tr/sub_hakkimizda.aspx
    #2497335 (jamish efendy, 21.10.2007 01:35)

© 2008 - uludağ sözlük

hdi sigorta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hdi sigorta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hdi sigorta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tchibo » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sozluk yazarlarinin itiraflari » lethe » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » konusurken tukuren kisinin tukurugunu yalamasi » rapidshare » sevmekten kim usanir » zaten anlamiyorumki » transatlantik egilimler » bebek taklidi yapan kizlar » abdullah avci » peceteye recete yazan doktor » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » 7 milyon euro » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oyuncakbulut » ne mutlu anadoluluyum diyene » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » miguel alvarez » woke up this morning » bunu kaldir » carriye roxalina » yaz tatilini cadirda gecirmek » zekeriya oz » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » osurunca etegi acilan kiz » the godfather » ispat » uc aynali kirk oda » prix l arc de triomphe