hazro nun tarihi eserleri 

kapat
  1. hazro ve çevresinde bulunan eserler.

hazo ulucami

tercil kalesi
    ayindar kalesi
    mihrani kalesi
    #3392011 (arabam var, 13.05.2008 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

hazro nun tarihi eserleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hazro nun tarihi eserleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hazro nun tarihi eserleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halet rezakinin sarkisi » eski sevgilinin cisini tutamamasi » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » alkollu halde araba kullanmak » 80 lerde cocuk olmak » pirskirin » jalapeno » duygudurum » yarin cok gec olacak » aybar » ilker yasin » zaman makinesini icat eden turklerin diyaloglari » herkesgibi » bathory » you don t mess with the zohan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael wilton » disortografi » disco inferno » uzak akraba dugunu sevmeyen insan » gece karanlikta komidini optum sevdicegim diye » insanin basina gelebilecek en kotu olay » uludag ve eksi sozluk atismasi » efkar » jorg haider » 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » pride and prejudice » geranium » karagarga » icinde patlasin » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi